Gezichtsreflexzonetherapie


Gezichtsreflexzonetherapie is een moderne therapievorm waarvan de oorsprong duizenden jaren teruggaat. Gedurende de laatste twintig jaar heeft reflexoloog Lone Sørensen ( reflexologiafacial.es ) deze behandelingsmethodes verzameld en verder ontwikkeld door o.a. studies bij de Mapuches (Indiaanse nomadenstam) en andere Oosterse invloeden en in samenwerking met Dr. Quoc Chau, een arts uit Vietnam, die onderzoek doet in zenuwpunten.
Ze ontdekte dat deze therapievorm vooral goed toe te passen was bij kinderen en volwassenen met neurologische problemen.

Gezichtsreflexzonetherapie is een manuele stimulatie en massage van zones en punten in het gezicht. De methode is vergelijkbaar met Voetreflexzonetherapie. Ook hier weerspiegelen deze zones en punten systemen, organen en weefsels in het lichaam.

De eerste keer wordt vastgesteld waar blokkades en verstoringen zitten in een basisbehandeling.
In de vervolgbehandelingen wordt er specifiek ingegaan op klachten en verstoringen. Het aantal behandelingen verschilt per persoon en is bijvoorbeeld afhankelijk van de ernst en aanwezigheidsduur van de klachten.

De massagebehandeling is zeer aangenaam en ontspannend en kan door iedereen goed worden verdragen.
Deze geweldige massagevorm is vooral effectief bij hormonale verstoringen, psychische problemen (o.a. stress) en alle problemen die met de hersenen te maken hebben. Dit neemt niet weg dat het voor iedereen een gezonde en fijne massage kan zijn.

 

Namaste Webdesign